joi, 18 februarie 2010

Imaginatia


Imaginatia...boala grea la cei la care nu se manifesta!
Imaginatia...in fine ...ce ne-am face noi fara ea?!Unde ar mai fi creativitatea?!...unde ar mai fi situatiile in care profa iti vorbeste asa cu patos despre Eminescu si romantism, iar tu te uiti asa atent la ea, incat ea chiar crede ca tu intelgi ce spune...cand, de fapt, tu ti-o imaginezi dezbracata, cu un model sexy de ciorap negru(sau rosu...depinde de cat de bolnava ti-e imaginatia...) pana deasupra genunchiului ...aruncandu-ti o privire de"stii ce vreau!?, nu?!...ce mai astepti!";cand iti imaginezi perfect scena in care parintii tai afla ca fumezi, si deja simti fiorul acela rece ce iti trece prin tot corpul; cand iti imaginezi ca maine cand te vei trezi , nu va trebui sa te duci la scoala; cand iti imaginezi cum ti-ai cheltui banii ce tocmai i-ai castigat la loto; sau cand iti imaginezi cum vei fi stopit tu din cap pana in picioare daca soferul autoturismului ce vine nu va incetini sau nu va ocoli balta....sau daca u nu te vei misca mai repede; In fine lipsa de imaginatie duce la probleme grave de personalitate , la imposibilitatea integrarii in societate ...(prostii...asta tot de imaginatia mea e scoasa)!
In fine...stai si te gandesti la ce poate apela un om atunci cand e istet(sau cel putin asa crede el) dar are lipsa acuta de imaginatie ?!sa nu fii tu in stare sa spui o gluma buna?!ajungi sa ai mari probleme...te prinde ora 2 jucand fifa in loc sa te joci cu vreo fata!dar totusi ...esti tot mai increzut!cand de fapt nu faci nimic cu care sa te poti mandri! Viata ta e plina de minciuni....sau ea insusi e o minciuna!
Poate trai un om fara imaginatie!? poate trai fara sa nu fie original , se poate simti bine cand nu e in stare sa ia o hotarare pe cont propriu!? se poate simti bine in pielea lui stiind ca nu e el ceea ce propune ca pare a fi!?Desigur , poate trai daca nu consientizeaza asta!
Fir-ar al naibii de post!pare ca nu are nici o logica, nu?! ei ..are ...folositi-va imaginatia!
Dar ...mai bine...lasatii pe altii sa gandeasca pentru voi...



...

XXXX

Un comentariu:

Anonim spunea...

Imaginatia asta... Ce ne-am face fara ea... :D