sâmbătă, 6 februarie 2010

Pana la urma...ce naiba vor...?!...

De cand ma(ne) stiu(m), de fapt de la varsta pubertatii, pe undeva intre inceputul si mijlocul adolescentei, sau...la unii...mai tarziu..., sexul tare(barbatii) incearca sa inteleaga sexul frumos(femeile)!In ultimele secole rolurile sexelor in societate s-a schimbat radical...rolurile barbatului amestecandu-se cu cele ale femeii si invers, dar mentalitatile noastre au ramas setate si construite tot pe situatia de acum de milioane de ani in care barbatul era vanator , iar femeia pazitor al cuibului! Fiecare avea roluri bine stabilite, barbatul procura hrana si proteja familia, iar femeia procreea, crestea si educa copii!; si poate de aceea ne vine din ce in ce mai greu sa intelegem pe reprezentatele sexului frumos!
Printre multele intrebari pe care mi-le-am pus in legatura cu modul de gandire al femeilor au fost:
1. Prefera un adevarat mascul alfa(bruta, viril, aratos, sanatos), sau un barbat al zilelor noastre(inteligent, tandru, care ofere atentie, care sa promita un viitor) ?
Parerea mea e ca depinde de durata perioadei pentru care il vrea femeia; adica;na..daca este in perioada in care nivelul de testosteron este superior celui de estrogen...(de obicei asta se intampla in perioada ovulatiei, si va spun eu....multi dintre noi, barbatii , ar vrea sa stie cand cand anume e aceea perioada), femeia va fi mai predispusa la sex ca de obicei...si va sari in pat cu barbat ce se potriveste criteriilor instinctuale:virilitate, sanatate, bruta (selectia naturala, pt a asigura inmultirea speciei....instincte ramase in creierul femeii inca din primele nivele ale evolutiei ca om); iar a 2-a zi nu va putea preciza de ce anume a ajuns in pat cu acel barbat!
Pe cand, daca femeia isi doreste un partener pe termen lung, cu care vrea sa isi intemeieze o familie, va cauta un barbat care sa ii ofere stabilitate , protectie, atentie, intelegere, tandrete...pe termen lung!
Asa ca...pune-ne in fata, Doamne, numai femei in acea perioada , de maxima dorinta!!!!!!
2.Conteaza marimea?!
Aici sunt raspunsuri si raspunsuri, pareri si pareri si...iar pareri!
Parerea mea e ca marimea conteaza atunci cand nu stii altceva sa faci decat "inainte -inapoi"(sa dai din pelvis)!Numai in cazul asta conteaza cu adevarat marimea...aaa....si atunci cand esti pe fuga!
Dar...ganditi-va ca se pot face minuni doar cu un deget... (nu mai spun si cu ce altceva se mai poate :P). Asa ca daca stii cum sa o faci sa se simta cu adevarat in al 9-lea cer, fara macar sa il scoti pe cavaler din pantaloni, atunci marimea nu mai conteaza...
Adevarul e ca astora 2 intrebari le-ar fi trebuit acordata mai multa atentie si mai mult spatiu:d...dar...am incercat sa fiu cat mai la obiect! In final mentionez ca asta este doar parerea mea...ci nu neaparat un adevar...

...

XXXX

2 comentarii:

Unu' spunea...

Chestiunile astea sunt doar varful iceberg-ului cand vine vorba de ceea ce vor femeile.
Dar varful e bine ascutit.

Anonim spunea...

Femeia este doar o floare de colt, suava si gingasa intr-o padure deasa si neprihanita. Gandurile ei intrezaresc mult orizontul nesfarsit, fara a-si da seama de adevaratele sentimente pt. barbatul tandru, delicat, cu un corp viril si aspect de bruta in comparatie cu ea.